Veelgestelde Vragen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je voor je bestelling of na je bestelling een vraag hebt. Hieronder hebben wij een aantal vragen van onze klanten alvast voor je neer gezet met onze antwoorden en hopelijk heb je antwoord op je vraag. Staat je vraag er niet tussen schroom niet om ons te contacten via de mail of via telefoon

Wij hanteren 2 werkdagen, met het verwerken van je bestelling. Dus de 2e werkdag na het plaatsen van je bestelling wordt deze verzonden

Mocht je voor 12:00 je bestelling geplaatst hebben en is er spoed achter? contact ons eerst of wij dezelfde dag kunnen versturen. Wij proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Buiten de regulaire dagen bezorgd postnl de dag nadat wij het pakketje op de post hebben gedaan. Het kan wel eens voorkomen wegens drukte voor de feestdagen dat het langer duurt voordat postnl bezorgd. Contact ons op tijd als je pakketje na 4 dagen nog niet binnen is. 

Wij houden graag onze service erg hoog en vragen je om je producten retour te zenden binnen 14 dagen na ontvangst. Na ontvangst storten wij het aankoop bedrag binnen 5 werkdagen retour op je rekening.

Helaas kan het gebeuren dat onze bevestiging mailtjes niet overkomen. Kijk eerst eens in de ongewenste inbox of de spam box of deze daar in terecht is gekomen. Is dit niet het geval mail ons gerust of de bestelling in goede orde bij ons binnen is gekomen.

Neem hiervoor eerst per mail of telefonisch contact met ons op. In overleg is dit mogelijk.